Mea Fysio Nijmegen Centrum, Vlaamsegas 2, 6511 HR Nijmegen

Zorgverzekering 2020 – Veranderingen

Zorgverzekering 2020 - VeranderingenVoor het einde van het jaar heeft iedereen de mogelijkheid zich te oriënteren op het gebied van zorgverzekeringen en over te stappen naar een andere maatschappij als dit nodig is. 

Ieder jaar veranderen er weer zaken binnen de basisverzekering en de aanvullende pakketten. De vergoedingen voor fysiotherapie zijn bij elke verzekering anders. Wat belangrijk is om te weten is dat de vergoeding voor fysiotherapie (voor 18 jaar en ouder) in principe uit de aanvullende verzekering komt en niet uit de basisverzekering. In specifieke gevallen wordt fysiotherapie wel uit de basisverzekering vergoedt zoals bijvoorbeeld na een nieuwe knie of met een verwijzing artrose aan de heup

Net als vorig jaar stijgt de premie weer maar we zien ook bepaalde veranderingen, zoals bijvoorbeeld de meeneemservice van OHRA; uw kunt daarbij de niet benutte fysiotherapiebehandelingen meenemen naar het volgende jaar. Voor u als verzekeringsnemer een mooie regeling. 

Wat het allerbelangrijkste is in het maken van een goede keuze is kijken naar uw persoonlijke situatie. Wat heeft u nodig? Een goede hulp bij het kiezen van de juiste zorgverzekering kunt u vinden op Zorgwijzer. Hieronder vindt u de link naar de website van Zorgwijzer.

Zorgwijzer

 

Mea Fysio Nijmegen Centrum

 

…maakt bewegen mogelijk 

Call Now Button