Mea Fysio Nijmegen Centrum, Vlaamsegas 2, 6511 HR Nijmegen

Gert-Jan Verhoeven

Gert-Jan Verhoeven
In 1995 heb ik mijn diploma voor fysiotherapie in Nijmegen behaald. Ik ben BIG geregistreerd en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Ik ben in Duitsland begonnen met werken in een kleine particuliere praktijk. Hier kwam ik al snel in aanraking met een breed scala aan klachtenproblematiek; variërend van nieuwe heupen, tennisellebogen tot huisbezoeken bij mensen na een herseninfarct.

In de tussentijd was ik ook bezig met een opleiding tot tilinstructeur bij Stichting Ergonomie en Preventie. Ik heb toen ook enige tijd in Nederland als freelancer gewerkt en tilcursussen gegeven aan bouwvakkers.

Na drie jaar ben ik in Duitsland overgestapt naar een praktijk dichter in de buurt van mijn woonplaats Nijmegen. Dit was een grotere praktijk met een oefenzaal en zo ben ik begonnen met het begeleiden van Fysio-fit groepen. Allemaal verschillende mensen met verschillende doelen; ieder trainend op zijn of haar eigen niveau.

Na de opleiding voor bedrijfsfysiotherapeut te hebben afgerond, ben ik in 2006 in Nederland gaan werken. Naast reguliere fysiotherapie, heb ik als bedrijfsfysiotherapeut cliënten begeleid bij hun re-integratie, werkplekken onderzocht en o.a. bij de Gazelle in Dieren met een collega een Health Check bij 300 medewerkers afgenomen. Tevens heb ik in deze periode een trainingsprogramma gegeven aan mensen met chronisch recidiverende lage rug- en nekklachten: de Rugtriatlon.

In 2010 heb ik les gehad in sportfysiotherapie van Toine van de Goolberg, hersteltrainer van Feyenoord, en deze lessen in de praktijk gebracht bij een praktijk in Elst. Aan deze praktijk was tevens een sportschool verbonden waar veel sporters trainden.

Sinds 2014 ben ik ook afgestudeerd gewichtsconsulent en heb enkele cursussen over orthomoleculaire voeding gevolgd; hoe voedsel op moleculair niveau wordt verwerkt.

In 2015 ben ik afgestudeerd als PRT trainer (sportfysiotherapie) bij het IAS van professor Bert van Wingerden. Dit is een opleiding van 2 jaar om sporters optimaal te kunnen begeleiden en revalideren.

Al met al heb ik in de loop der jaren vele verscheidene ziektebeelden behandeld in de breedste zin van het woord. Ik ben flexibel, enthousiast en probeer een goede sfeer te creëren om samen met de cliënt te werken aan een goed herstel. Sinds november 2012 ben ik werkzaam bij Mea Fysiotherapie Nijmegen Centrum en heb hier een goed draaiende praktijk. Ik ben getrouwd en trotse vader van zoon Lars. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, sport in het algemeen, hardlopen, mountainbiken en gitaar spelen.

 


Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag bel 0 644 503 803 of vul onderstaand formulier in.

Call Now Button