Mea Fysio Nijmegen Centrum, Vlaamsegas 2, 6511 HR Nijmegen

Mea Fysio maakt bewegen mogelijk

Mea Fysio maakt bewegen mogelijk

Bij Mea Fysio kunt u zonder verwijsbrief een afspraak maken. Deze afspraak vindt dan zo snel mogelijk plaats; uiterlijk binnen twee werkdagen. 

Over de declaratie hoeft u zich geen zorgen te maken; fysiotherapeutische behandelingen van Mea Fysio worden door alle zorgverzekeraars vergoed, mits u voldoende voor fysiotherapie verzekerd bent. (Check van te voren CZ, Ohra en Delta -Lloyd.)

Visie Mea Fysio
– Mensen leren om te gaan met de mogelijkheden en beperkingen van hun lichaam.
Missie Mea Fysio
– Zorgen dat mensen kunnen en blijven bewegen

Onze kwaliteiten zijn:

  • Contracten met zorgverzekeraars
  • Professionele dienstverlening
  • Diverse specialisaties
  • Modernste medische inzichten
  • Binnen 48 uur een afspraak
  • Professionele begeleiding
  • Hoge kwaliteit zorg
  • Diverse specialisaties

Directe Toegang Fysiotherapie Mea Fysio

Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?

U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega’s, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.

Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.

 

Mea Fysio Nijmegen Centrum

 

…maakt bewegen mogelijk

Call Now Button