Mea Fysio Nijmegen Centrum, Vlaamsegas 2, 6511 HR Nijmegen

Basic-Fit en Mea Fysio

Basic-Fit en Mea FysioMensen vinden het steeds belangrijker om lekker in hun vel te zitten. Sporten helpt om fit te worden én te blijven. Fitness is razend populair en bij Basic-Fit doen ze er alles aan om het sporten in een sportschool nog leuker en makkelijker te maken voor je.

Basic-Fit is met meer dan 140 clubs de grootste sportschoolketen van Nederland. Hun leden profiteren daardoor van veel voordeel. Je kunt bij hen elke dag van de week onbeperkt sporten, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Je hebt al een onbeperkt fitness-abonnement voor € 19,99 per vier weken.

Er zit altijd wel een Basic-Fit club bij jou in de buurt. Ondanks dat ze zo voordelig zijn, bieden ze je wel een hoop extra’s ten opzichte van veel andere sportscholen. Zo kun je gratis en onbeperkt meedoen aan alle virtuele groepslessen. Elk uur is er een nieuwe groepsles. En bij hen hoef je niet te betalen voor het douchen en kun je je spullen gratis in een kluisje bewaren.

Ze vinden het belangrijk dat je sportschool een plek is waar je je thuis voelt. Daarom zijn alle Basic-Fit clubs ruim opgezet en sfeervol ingericht.

Sporten met het hele gezin op één pas
Wat Basic-Fit verder nog uniek maakt? Bij hen kun je met het hele gezin op één pasje fitnessen. Je betaalt dan maar voor één abonnement. Het grote voordeel van een gezinspas is dat jullie zo samen makkelijk voor een fitte levensstijl kunnen kiezen.

Bij Basic-Fit voelt elk type sporter zich al snel thuis. Ze bieden je namelijk alles om je doelen te kunnen realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, moderne apparatuur, een compleet aanbod aan groepslessen én deskundige sportinstructeurs en fysiotherapeuten.

Leden van Basic Fit profiteren van:

 • alle sportdisciplines onder één dak;
 • moderne apparatuur;
 • sporten met het hele gezin op één pasje
 • toegang tot meer dan 140 clubs in Nederland;
 • gratis gebruik van douches en lockers;
 • onbeperkte deelname aan de virtuele groepslessen;
 • professionele begeleiding en ondersteuning;
 • deskundige sportinstructeurs en fysiotherapeuten;
 • toegang tot een online coach;
 • training- en voedingschema’s;
 • ruime openingstijden.

Wat betekent fitnessen bij Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas?
Bepaal zelf jouw tempo en favoriete training met hun fitnessapparatuur of groepslessen. Ontdek het zelf en kom gezellig langs of schrijf je meteen online in. Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als Nijmegenaar ben je van harte welkom bij de Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Vlaamsegas 2; aan de achterzijde van parkeergarage de Molenpoort. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent en ongeacht je leeftijd. Bepaal zelf jouw tempo en favoriete training met hun fitnessapparatuur of groepslessen. Ontdek het zelf en kom gezellig langs of schrijf je meteen online in.

Waar vind je Basic-Fit Nijmegen Vlaamsegas? In het centrum! Zij zijn gelegen bij het winkelcentrum en parkeerplaats Molenpoort, vijf minuten lopen vanaf Centraal Station. Bij hun sportschool is personal training en fysiotherapie beschikbaar.

Mea Fysio Nijmegen Centrum maakt gebruik van de aanwezige sportfaciliteiten!

 

Mea Fysio Nijmegen Centrum

 

…maakt bewegen mogelijk

Call Now Button